Lanac vrednosti i nabavke koji su izgradili posvećeni ljudi.

CONTROL UNION U REGIONU I SVETU

Control Union Danube je lokalna kancelarija holandske kompanije Control Union, koja pruža usluge kontrolisanja poljoprivrednih roba na srpskom tržištu. Posvećna je dugoročnom postojanju i napretku na srpskom i tržištima susednih zemalja, radi pružanja usluga kontrolisanja poljoprivrednih roba i širenja asortimana ponude na tim tržištima.

Naš široki spektar usluga podržava sve aktivnosti u lancu snabdevanja i vrednosti

NAŠE USLUGE

Prisustvom u preko 70 zemalja, Control Union nudi kompletnu ponudu usluga po meri kako bi odgovarale zahtevima kupaca u lancu snabdevanja naših klijenata iz širokog spektra industrija.

Sertifikacija

Sertifikacija

Control Union sertifikacija, sa počecima u poljoprivredi, napravila je iskorak i sada vam daje mogućnost da nastavite sa održivom proizvodnjom uz različite programe.

Kolateralne
usluge

Kolateralne usluge

Kombinujući naše iskustvo i stručnost u kolateralnim uslugama spremni smo da vam pružimo rešenja za smanjenje rizika i poboljšanje produktivnosti.

Kontrolisanje
robe

Kontrolisanje robe

Kao eksperti za uzorkovanje, kroz kontrolisanje i nadzor możemo da pružimo podršku kupcima i prodavcima različitih roba i ispunimo sve vaše zahteve.

Industrijsko
kontrolisanje

Industrijsko kontrolisanje

Naše usluge industrijskog kontrolisanja daju vam mogućnost kontrole nad vašom opremom, a samim tim i poslovanjem.

Control Union
Akademija

Akademija

Control Union akademija nudi širok spektar obuka i treninga pravljenih po meri, ali i prema vašim potrebama.

Konsalting

Konsalting

Pružamo usluge konsaltinga za različite vrste kontrolisanja i različite vrste roba prema potrebama vašeg biznisa.

Uvek smo otvoreni za pitanja i feedback!

Ako želite da nas kontaktirate, popunite datu formu i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Ovo polje je obavezno
Ovo polje je obavezno
Ovo polje je obavezno
Ovo polje je obavezno

Peterson i control union

Globalna mreža nezavisnih uslužnih kompanija

Control Union Danube je lokalna kancelarija holandske kompanije Control Union, koja pruža usluge kontrolisanja poljoprivrednih roba na srpskom tržištu.

Posvećna je dugoročnom postojanju i napretku na srpskom i tržištima susednih zemalja, radi pružanja usluga kontrolisanja poljoprivrednih roba i širenja asortimana ponude na tim tržištima.
Kompanije Control Uniona pružaju nezavisne usluge kontrolisanja raznovrsnih roba kroz globalno prisustvo i sa fokusom na klijente. Preduzetništvo i fleksibilna namenska mreža lokalnih kancelarija podržavaju rast Control Uniona

Control Union odgovara na potražnju za međunarodnim razvojem i na porast eksternih zahteva za održivo poslovanje. On radi kroz transparentnu porodicu nezavisnih i namenskih kompanija za pružanje usluga kontrolisanja prema međunarodnim i regionalnim standardima i propisima.

70+

Zemalja

OSNOVANI 1920

PORODIČNI

BIZNIS

NEJAVNO A.D.

ZAPOSLENIH

4000+