O Nama

KONTAKTIRAJTE NAS

Ovo polje je obavezno
Ovo polje je obavezno
Ovo polje je obavezno

Control Union Danube je lokalna kancelarija holandske kompanije Control Union, koja pruža usluge kontrolisanja poljoprivrednih roba na srpskom tržištu. Posvećna je dugoročnom postojanju i napretku na srpskom i tržištima susednih zemalja, radi pružanja usluga kontrolisanja poljoprivrednih roba i širenja asortimana ponude na tim tržištima.

70+

Zemalja

OSNOVANI 1920

PORODIČNI

BIZNIS

NEJAVNO A.D.

ZAPOSLENIH

4000+

Kompanije Control Uniona pružaju nezavisne usluge kontrolisanja raznovrsnih roba kroz globalno prisustvo i sa fokusom na klijente. Preduzetništvo i fleksibilna namenska mreža lokalnih kancelarija podržavaju rast Control Uniona.

Control Union odgovara na potražnju za međunarodnim razvojem i na porast eksternih zahteva za održivo poslovanje. On radi kroz transparentnu porodicu nezavisnih i namenskih kompanija za pružanje usluga kontrolisanja prema međunarodnim i regionalnim standardima i propisima.

Mi u Control Unionu se ponosimo našom kombinacijom istorije i najsavremenijih procesa i opreme. Naša najveća vrednost su ljudi i podjednako smo ponosni što imamo predane i motivisane zaposlene.

René van Rijst - CEO